De Bezorgde Lunchjuffrouw

Over de Bezorgde Lunchjuffrouw

Even voorstellen

De Bezorgde Lunchjuffrouw is Madelon Wolsing: moeder van drie zonen en een gepassioneerde kok, met jarenlange ervaring in de horeca- en cateringbranche.

De Bezorgde Lunchjuffrouw gebruikt voor haar lunchservices dezelfde ingrediënten als ze thuis doet voor haar eigen familie. In een voortdurende inspanning om niet alleen de smakelijkste, maar ook de meest gezonde ingrediënten op je bord te brengen, steunt ze veel lokale en biologische landbouwbedrijven in de Flevopolder.

Volg de Bezorgde Lunchjuffrouw op Facebook, Pinterest, LinkedIn en YouTube.


 

Eerlijke, heerlijke, lokale producten

Het idee achter ‘De Bezorgde Lunchjuffrouw’ is om met zorg en van verse producten heerlijke lunches te maken. Ofwel een knapperig vers broodje, een gevarieerde salade, ofwel een huisgemaakte soep.

De Bezorgde Lunchjuffrouw werkt zoveel mogelijk met streekproducten van hoge kwaliteit. Zo komt al het brood van bakkerij Tietema, die naast het leveren van zijn heerlijke brood ook nog eens meedenkt over hoe zijn brood het beste uit onze lunchcreatie naar boven haalt.

De kaas op alle broodjes komt van Kaasboerderij de Polderzoom van de gedreven boer Ard van Wees. Zijn kaas wordt ambachtelijk gemaakt van de melk van 140 vrije uitloopkoeien.

Tomaten, komkommers en het andere ‘groenvoer’ komt van Thuisfruit en van Appels en Meer, de boerderij van Alette Vermeulen en Martin van Alfen. Het Flevosap komt van… Flevosap.