Type and press Enter.

Over de Juf

Madelon Wolsing, de Bezorgde Lunchjuffrouw

OVER DE JUF

EVEN VOORSTELLEN

De Bezorgde Lunchjuffrouw is Madelon Wolsing: moeder van drie zonen, en een gepassioneerde kok, met jarenlange ervaring in de horeca- en cateringbranche.

Eerlijke, heerlijke, verse producten

De Bezorgde Lunchjuffrouw gebruikt voor haar lunchservices dezelfde verse, lokale ingrediënten die ze thuis gebruikt voor haar eigen familie. Ze staat garant voor knapperig vers brood, gevarieerde salades, en huisgemaakte soep. In een voortdurende inspanning om niet alleen de smakelijkste, maar ook de meest gezonde ingrediënten op je bord te brengen, steunt ze veel lokale en biologische landbouwbedrijven in de Flevopolder.

Lokaal en ambachtelijk

Zo komt al het brood van bakkerij Tietema, die naast het leveren van zijn heerlijke brood ook nog eens meedenkt over hoe zijn brood het beste uit onze lunchcreatie naar boven haalt. De kaas op alle broodjes komt van Kaasboerderij de Polderzoom van de gedreven boer Ard van Wees. Zijn kaas wordt ambachtelijk gemaakt van de melk van 140 vrije uitloopkoeien. Tomaten, komkommers en het andere ‘groenvoer’ komt van Thuisfruit. Het Flevosap komt van… Flevosap.

LOCALE LEVERANCIERS VAN DE JUF: